zondag 5 februari 2012

Verslag skikamp, donderdag


Dagverslag donderdag

Hier zijn we weer. Nou we beginnen met het vertellen over de disco. We waren om kwart over 8 in de disco. Het was meteen gezellig. De leerlingen op de dansvloer, een lekker drankje bij de bar. Wat wil je nog meer? Toch was het voor sommige leerlingen wel vermoeiend, voor anderen kon het niet laat genoeg worden. Om 23.00 hebben we toch maar de disco verlaten. De barmeiden gedag gezegd en weer in de bus terug naar Gutensohn.
De volgende ochtend, vanmorgen dus, ging de wekker natuurlijk weer veel te vroeg ;-) Na weer een ontbijtje met witte keizerbolletjes maakten we ons weer op voor een lekkere skie dag.
3 Groepen gingen de bergen weer in. De grondgroepen zijn met z'n allen naar de Fleckalm gegaan, daar zijn we met de gondel helemaal naar boven gegaan, wel op 1800 meter hoogte waren we!! Wat een prachtig uitzicht, ondanks het beetje mist hebben we hier van genoten. Onze lunch hebben we boven op de berg gegeten in een restaurantje. Hier mochten we eigenlijk niet onze eigen lunch eten, we hebben maar gedaan dat we geen Duits konden verstaan ;-)
Alle groepen hebben weer een top ski dag achter de rug. De dagen gaan veel te snel voorbij!
Om half 4 zijn we met z'n allen de bus ingestapt op weg naar Sint Johan. Hier hebben we een uurtje gewinkeld (de Spar heeft weer een top omzet gedraaid van al het lekkers wat er gekocht is).
Straks hebben we de oorkonde uitreiking en een gezellige spelletjes avond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten