vrijdag 3 februari 2012

Verslag skikamp, woensdag


 Dagverslag woensdag

We zouden jullie nog vertellen over de dinsdagavond. De fakkeltocht begon om half 8. We zijn gaan lopen met de hele groep tegelijk. Onderweg kwamen we bij een verlaten schuur. Hier stonden Chris en Aart. Zij vertelden ons over 4 Oostenrijkse geesten. Deze zouden we onderweg tegenkomen. Ze konden op 1 manier onschadelijk gemaakt worden en dat was dat we ze met in ieder geval 20 sneeuwballen moesten raken. Deze bal moesten we al maken bij de verlaten schuur. Daarna gingen we verder lopen. Tijdens het lopen zagen ze al lichten van de geesten. Onderweg kwamen we ook een bord tegen die ons waarschuwde voor lawines, we moesten dus extra voorzichtig zijn. De eerste geest was best moeilijk om te raken. Toch lukte het de leerlingen. Ook met de 3 anderen hadden ze geen moeite. De leerlingen werden wel super fanatiek, dat hebben de geesten ook wel gemerkt (Timo, Wiebren, Jorn en Henk Jan). Na het sneeuwballen gevecht zijn we naar een apres ski hut geweest. Hier hebben de leerlingen allemaal een drankje gehad. Na het drankje zijn we terug gewandeld naar het hotel. Onderweg hebben we nog een echte iglo van binnen bekeken, dit vonden ze allemaal heel gaaf. Eenmaal terug in het  hotel ging iedereen eigenlijk gelijk naar de kamer, hier hebben ze nog ff gekletst en daarna zijn ze gaan slapen.

De woensdag, de derde dag, was alweer aangebroken. Wat gaat het ook snel, dat vinden de leerlingen ook.
3 Groepen gingen met de schoolbusjes en de skibus naar de piste toe. De toppers zijn bij Pengelstein naar boven gegaan. De 2 andere groepen zijn bij Fleckalm omhoog gegaan. Hier hebben ze vooral blauw maar ook enkele rode pistes geskied. Dit ging heel goed. De pistes werden al wel wat ijziger, dit komt ook omdat het -13 was!!!

Ook bij het hotel bleven 3 groepjes. Ze gingen op de loopband en ook sommigen met de sleeplift oefenen. Marc heeft het liftpersoneel weer geholpen. We denken dan ook dat zij morgen een vrije dag nemen omdat Marc het wel weer van ze overneemt! ;-)
Om half 1 ging er een groep van 15 leerlingen naar het zwembad in Kitzbuhel. Hier hebben ze zich prima vermaakt op de glijbaan met banden.

Vanavond hebben we disco, de leerlingen zijn zich allemaal al aan het opknappen voor vanavond. We gaan naar dezelfde disco als vorig jaar, der Tiroler!! Morgen vertellen we jullie hier meer over!
Groetjes van de skiërs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten