woensdag 10 april 2013

Terugkomdag oudleerlingen

Terugkomdag oudleerlingen

 

Vanuit het kader nazorg, volgt de school de leerlingen nog 3 jaar nadat zij van school zijn gegaan. We kijken of de leerling op de goede werkplek zit en hoe hij of zij functioneert buiten schoolomgeving. Om die reden houden we ook elke 2 á 3 jaar een terugkomdag voor deze oud leerlingen.

 

Donderdag 7 maart was het dan zover. Leerlingen die vanaf december 2010 van school zijn gegaan konden weer herinneringen ophalen van hun schooltijd en bijkletsen met oud klasgenoten en de leerkrachten.

De opkomst was niet heel groot wat wij wel jammer vonden. De terugkomdag op ‘Het Esveld’ moesten we helaas afzeggen doordat er maar een paar aanmeldingen waren.

De terugkomdag op ‘De Plantage’ kon gelukkig wel doorgaan. Daar mochten we 7 oud leerlingen van de 17 ontmoeten!

We hebben onder het genot van een hapje en drankje, leuk met elkaar kunnen kletsen en bijpraten. Zelfs oude schoolfoto’s werden weer tevoorschijn gehaald. Daarna smulden we met z’n allen van de macaroni en nasi wat was klaargemaakt door ‘Het Esveld’. Tijdens het uitbuiken speelden we nog een potje bingo waarbij leuke prijsjes werden gewonnen.  Het was een gezellige middag en avond die om is gevlogen!!

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten